Bilećki studenti konačno dočekali stipendije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bilećki studenti konačno dočekali stipendije

Izvor: Herceg TV | Datum:02.10.2015.

Iako je prije par dana načelnik opštine Bileća Miljan Aleksić kratako, jasno i iskreno rekao da u bilećkoj kasi „nema jedan đavolji dinar“ izgleda da je očekivana finansijska injekcija iz HET-a stigla.
Načelnik je tada rekao: "Da je davao koliko je imao". Opet ima i opet daje. Avgustovska plata radnicima gradske administracije je bila, novčanici su  ovih dana puniji i kod nižih budžetskih korisnika, uplaćena je jedna plata.
Bilećki studenti su zagazili hrabro u novu godinu, a još hrabriji su oni koji spremaju ispite za poslednji ovogodišnji rok. Pitanje je da li će se moći skoncentrisati na učenje jer su na njihove račune uplaćene po dvije stipendije od prošle godine.
Zasjedanje bilećkog opštinskog parlamenta biće održano za 15-ak dana. Sigurno je da će rasprava ovoga puta biti još burnija jer su uplaćena i po dva zakašnjela odbornička dodatka.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: