Najava: 7. gitarijada 'Mostock' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najava: 7. gitarijada 'Mostock'

Izvor: Dom mladih | Datum:12.08.2019.

U organizaciji JU „Dom mladih“ , a pod pokroviteljstvom Grada Trebinja dana 16.08. i 17.08.2019, održaće se 7. gitarijada „MOSTOCK“.

Za otvaranje gitarijade 16.08.2019. će se pobrinuti lokalne snage, sada već velike u muzičkom svijetu, grupa "Sedmo nebo“ , sa svojim autorskim pjesmama.

Nakon otvaranja, nastupa možda i najpoznatija grupa u Republici Srpskoj, „KOB“ iz Kostajnice, dok će „MULTICULTUS“ iz Banjaluke zatvoriti prvu veče Gitarijade.

Druge večeri 17.08.2019. će nam se predstaviti „NIANSE“ iz Dubrovnika kao i „HEMMOTERAPIA BAND“ u čijem sastavu je i naš sugrađanin Lazar Petrović.

U revijalnom djelu večeri nastupaće grupa „NAJDA & SMAKOVANJE“.

Za one koji nisu upoznati, Dejan Najdanović – Najda je pjevač koji je devedesetih zamjenio čuvenog Borisa Aranđelovića na mjestu frontmena legendarne Kragujevačke grupe „SMAK“. Sa Smakom je snimio dva albuma, kao i dva zvanična live albuma.

Sedma trebinjska gitarijada će se kao i proteklih šest održati u ljetnoj bašti JU „Dom mladih“ Trebinje.

Obje večeri Gitarijade počinju u 21 čas.

Ulaz besplatan!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: