Mališani iz trebinjskih vrtića i osnovnih škola posjetili gradonačelnika | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mališani iz trebinjskih vrtića i osnovnih škola posjetili gradonačelnika

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Herceg TV | Datum:07.10.2015.

U sklopu programa obilježavanja dječje nedelje, od 5. do 11. oktobra, mališani iz trebinjskih osnovnih škola i vrtića posjetili su danas Gradsku upravu Trebinje. Mališane iz sve tri osnovne škole, vrtića „Naša radost“, „Ciciban“ i „Sveta Evgenija – carica Milica“, kao i udruženja „Sunce nam je zajedničko“ primio je gradonačelnik Slavko Vučurević.

Gradonačelnik je poželio dobrodošlicu mališanima i njihovim učiteljima i vaspitačima i poželio im da svoje djetinstvo provedu u zdravlju i radosti. Istakao je da je Gradska uprava spremana da pruži pomoć školama i vrtićima kako bi sva djeca imala kvalitetno obrazovanje i vaspitanje.

„Činjenica je da živimo u teškim vremenima, ali nijedno dijete ne smije da bude zanemareno zbog materijalne situacije njegovih roditelja“, naglasio je gradonačelnik. Istakao je da su vrata njegovog kabineta otvorena za svu djecu čiji roditelji nisu u mogućnosti da pruže osnovne uslove za školovanje.

Gradonačelnik je podsjetio da je Gradska uprava našla rješenje za djecu iz Centra srednjih škola koja nisu bila u mogućnosti da odu na ekskurziju. Naime, Gradska uprava će finansirati ekskuriju za ove učenike s ciljem da sva djeca budu ravnopravna.

Gradska uprava je pripremila i prigodne poklone za mališane koji nisu krili oduševljenje. Bili su raspoloženi za razgovor sa gradonačelnikom, a spremili su i recitacije za ovu priliku.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: