Čestitka predsjednice Srpske povodom nove školske godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Čestitka predsjednice Srpske povodom nove školske godine

Izvor: SRNA | Datum:01.09.2019.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku učenicima i roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i zaposlenima u školstvu, povodom nove školske 2019/2020. godine.


- Svim učenicima u Republici Srpskoj upućujem najiskrenije čestitke povodom početka nove školske godine, sa željom da steknu nova znanja, prijateljstva i postignu dobar uspjeh - navodi se u čestitiki.

Predsjednica Republike Srpske poželjela je prvačićima da im ovaj dan donese posebnu radost koja će im ostati u najljepšem sjećanju i da se zajedno sa nastavnicima, roditeljima i novim prijateljima raduju učenju, druženju, ali i sticanju znanja, kao glavnom podsticaju za što bolju budućnost.

- Obrazovanje i vaspitanje djece i mladih temelj su razvoja svakog društva, zato je naše opredjeljenje da nastavimo i dalje da unapređujemo i stvaramo što bolje uslove za rad, ali i boravak učenika i prosvjetnih radnika u školama Srpske. Još jednom, želim vam svima srećan početak i uspješnu školsku godinu! - navodi se u čestitki predsjednice Srpske.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: