Servisne informacije za 03. septembar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 03. septembar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:03.09.2019.

Servisne informacije za utorak, 3. septembar 2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom ovog jutra je uredno.

Snabdijevanje grada električnom energijom, takođe, je uredno i za danas nema najavljenih isključenja.

U Hitnoj medicinskoj pomoći obavljeno je 38 pregleda u ambulanti i 11 kućnih posjeta.

U trebinjskom porodilištu rođena je 1 djevojčica, u porodilištu u Foči je rođena 1 djevojčica i 1 dječak, i u neveseinjskom porodilištu je, takođe, rođena 1 djevojčica i 1 dječak.

Vatrogasci su imali 1 intervenciju, požar u Gomiljanima koji je uspješno lokalizovan.

Putevi u Hercegovini su prohodni, nema zastoja, održavaju se radovi na redovnom održavanju saobraćajnica, a zbog kiše koja je padala preporučuje se opreznija vožnja.

U Policijskoj upravi Trebinje evidentirana su 2 krivična djela 1 u Trebinju i 1 u  Bileći, 3 narušavanja javnog reda i mira, 2 u Trebinju i 1 u Nevesinju, 3 saobraćajne nezgode u Trebinju, te 1 požar na otvorenom manjih razmjera.

Tremperature ovog jutra su imale sljedeće vrijednosti: Trebinje 22 stepena, vlažnost vazduha 64%, vazdušni pritisak 984 milibara, duvao je istočni vjetar od 1 metra u sekundi; Bileća 19 stepeni; Nevesinje 17 stepeni pala su 2,5 litra kiše; Gacko 17 stepeni pao je 1,1 litar kiše; Čemerno 14 stepeni i palo je 7,2 litara kiše.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: