Ljubinjska kotlićijada 8. septembra | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ljubinjska kotlićijada 8. septembra

Izvor: Herceg RTV | Datum:03.09.2019.

U nedjelju, 8. septembra, na platou ispred crkve u Ljubinju, petu godinu zaredom održaće se manifestacija „Ljubinjska kotlićijada“, u organizaciji Folklornog društva „Ljubinje“ i lovačke grupe „Svoj komod“.

Iako jedna od najmlađih manifestacija koje se održavaju u Ljubinju, kotlićijada je ranijih godina privukla veliki broj ljubitelja kulinarstva, bilo da se radi o lovcima, iskusnim gurmanima i ljubiteljima dobre zabave, ili, pak, onima koji ovaj dan odvoje da posjete Ljubinje, sa namjerom da probaju neke od mnogobrojnih gurmanskih specijaliteta.

Ovaj, sve popularniji događaj, specifičan je i po tome što u njemu aktivno učešće imaju ljudi svih generacija, kao i cijele porodice, koje nađu vremena da provedu jedan dan uz kotlić, muziku i uživanje sa dragim prijateljima.

U koliko smatrate da ste „majstor za kotlić“ ili volite da pojedete ono što pripremi neko od vaših prijatelja, pozivamo vas da dođete, prijavite ekipu i okušate se u veoma oštroj konkurenciji ekipa iz svih opština Hercegovine, Srpske, FBiH, te regiona.

Za prijavu ekipa kao i za sve ostale informacije obratite se organizatorima na brojeve telefona: 065/166-313, 066/965-120.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: