Završena izgradnja puta u selu Orovac, izgrađeni putevi i u drugim seoskim oblastima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Završena izgradnja puta u selu Orovac, izgrađeni putevi i u drugim seoskim oblastima

Izvor: Grad Trebinje | Datum:09.10.2015.

U okviru izgradnje seoskih puteva planiranih Budžetom grada Trebinja za 2015. godinu, asfaltiranje puta u selu Orovac završeno je danas.

Orovac1Radove u vrijednosti od 18.000 KM izvelo je preduzeće „Hercegovina putevi“ a.d. Trebinje, a dužina asfaltiranog puta je 260 m.

Gradonačelik Trebinja Slavko Vučurević danas je lično posjetio lokalitet izvedenih radova na Orovcu i istakao da će Gradska uprava Trebinje nastaviti da finansira izgradnju puteva u selima jer su naša sela, kako je rekao, od izuzetne važnosti za privredni razvoj grada i nepohodno je da imaju razvijenu infrastrukturu i saobraćajnu komunikaciju.

Pored ovoga, po usvojenom Budžetu za 2015. godinu, u proteklih mjesec dana završena je i izgradnja puteva u drugim seoskim oblastima: Dražin do, Kočela, Đedići, Ždrijelovići i Trebinjska brda.

Kada su u pitanju gradske ulice, iz Odjeljenja za prostorno uređenje Grada Trebinja kažu da je u planu izgradnja ulice Jelene Anžujske koja je značajna jer će se ovim ostvariti do sada nepostojeća veza sa Svetosavskom ulicom.

Osim ulice Jelene Anžujske, uskoro slijedi nastavak izgradnje ulice Vuka Karadžića i izgradnja ulice u Zasad Polju.

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: