Najava: 'Dani Vojvodine u Trebinju' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najava: 'Dani Vojvodine u Trebinju'

Izvor: TO Trebinje | Datum:10.09.2019.

Turistička organizacija Vojvodine uz podršku Grada Trebinja i Turističke organizacije grada Trebinja u okviru programa promocije vojvođanske turističke privrede organizuje manifestaciju “Dani Vojvodine u Trebinju”sa ciljem predstavljanja turističke ponude Vojvodine upravi, privredi i stanovništvu Trebinja. 

Manifestacija će biti održana u Trebinju 13.-14. septembra, a planirano je da ista otpočne Konferencijom za medije koja će se održati u petak 13. septembra u 1300 časova u maloj sali Skupštine Grada Trebinja, dok će promocija turističke ponude Vojvodine biti održana u Dučićevoj ulici (gradski korzo) u petak 13. septembra od 1500 do 2000 časova i u subotu 14. septembra od 1100 do 1700 časova

Na manifestaciji će, pored Turističke organizacije Vojvodine, učestvovati turističke organizacije nekoliko gradova i opština iz Vojvodine, kao i vinari i pružaoci usluga iz oblasti turizma iz Vojvodine (Privredna komora Vojvodine, Novosadski sajam,  TO  Vršac, TO Subotica, TO Šid, TO Irig, Salaš 137 Čenej, Firma Pastai, Vinarija Veselinović- Benišek, Udruženje Nit Obrovac i Muzej kuglofa Gea Sremski Karlovci), ali i delegacije Pokrajinske vlade Vojvodine.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: