DOČEK ZA HEROINU: Tijana Bošković stigla u Bileću (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

DOČEK ZA HEROINU: Tijana Bošković stigla u Bileću (FOTO)

Izvor: Radio Trebinje | Datum:12.09.2019.

Bilećani su danas priredili svečani doček za sugrađanku, zlatnu reprezentativku Srbije Tijanu Bošković.

Doček za evropsku šampionku i najbolju odbojkašicu nedavno završnog kontinentalnog prvenstva organizovan je u bilećkoj sportskoj dvorani koja odnedavno nosi njeno ime.

Popularna „Tića“ kaže da je srećna što je imala vremena da dođe kući, kod koje je uvijek najljepše, te zahvalila svojim Bilećanima na podršci koju joj pružaju svih prethodnih godina.

„Podrška nam je bila dodatni motiv i na ovom prvenstvu. Sa ponosom uvijek kažem da sam iz Bileće i rado dolazim u svoj grad“, kazala je zlatna reprezentativka Srbije.

U finalu sa domaćom selekcijom u prepunoj dvorani u Ankari, kaže Tijana, nije bila lako – bilo je teško i disati, akamoli igrati – ali su uspjele da ostanu hladne glave i ostvare oba zacrtana cilja  – evropsko zlato i plasman na Olimpijske igre.

Načelnik Opštine Bileća Miljan Aleksić uručio je Tijani buket u bojama „Hercegovca“, kluba gdje je počela karijeru i zahvalio što ime Bileće pronosi širom Evrope i svijeta.

Odbojkaška reprezentacija Srbije na nedavno odigranom kontinentalnom šampionatu odbranila je titulu evropskog prvaka, a Tijana Bošković još jednom je ponijela priznanje MVP prvenstva.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: