Bolji uslovi u JU 'Naša radost': Obnovljena kuhinja i učionice | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bolji uslovi u JU 'Naša radost': Obnovljena kuhinja i učionice

Izvor: Radio Trebinje | Datum:13.09.2019.

Započeti  prije mjesec dana, radovi na renoviranju prostorija vrtića u naselju Bregovi su završeni, a kako ističu u Javnoj ustanovi „Naša radost“,  poslovi na obnavljanju i opremanju  biće nastvljeni i u narednom periodu.

„Novu pedagošku godinu djeca i osoblje vrtića dočekali su u sasvim uređenim prostorijama. Kuhinja je obnovljena prvi put poslije više od četiri decenije, kada je ovaj objekat sagrađen. Renovirana je elektro i vodovodna instalacija“, kazala je direktor ove ustanove Janja Ćapin.

Ona je precizirala da su pojedine učionice kompletno renovirane, od krečenja do postavljanja novog parketa, a nabavljen je i novi namještaj za dvije učionice.

Novost je i da su u sva četiri objekta postavljene elektronske brave u cilju bolje bezbjednosti mališana i osoblja.

Sredstva su obezbijeđena od  donatora,  vlastitih sredstva i gradske uprave Trebinja.

Interesovanje za vrtiće u Trebinju veće od kapaciteta objekata

U Dječiji vrtić „Naša radost“ u Trebinju ove školske godine upisano je 460 polaznika od jasličkog do predškolskog uzrasta, a još mališana ostalo je neupisano.

Direktor ustanove Janja Ćapin kaže da je znatno viši broj zainteresovanih nego prethodnih godina.

Javna ustanova „Naša radost“ raspolaže sa četiri objekta, a cijene su kao i prošle godine, od 70 KM za poludnevni boravak djece do 150 KM u jasličkoj grupi.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: