Servisne informacije za 19. septembar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 19. septembar 2019. godine

Izvor: Herceg tv | Datum:19.09.2019.

Servisne informacije za četvrtak, 19. septembar

Snabdijevanje grada  Trebinja vodom jutros je uredno i nema najvljenih isključenja vode.

Napajanje većeg dijela Trebinja električnom je uredno, a bez struje do 11.00 časova biće cijela Ivanica zbog radova od strane Elektroprenosa BiH.

U Hitnoj medicinskoj pomoći u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 40 pregleda u ambulanti i 8 na terenu.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođen je jedan dječak, a u nevesinjskom porodilištu rodjena su dva dječaka.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervenciju na Jasenu, gdje je gorjelo sijeno.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje evodentirali su dva krivična djela u Trebinju i Gacku. U Trebinju je evidentirano djelo izazivanje opšte opanosti, a u Gacku oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. U Gacku je evidentirano i jedno narušavanje javnog reda i maria. Za protekla 24 sata desile su se dvije saobraćajne nezgode u Trebinju u kojima je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede.

U Trebinju je jutros 19 stepeni, oblačno je i duva istočni vjetar brzinom od 2 do 7 m/s. Vazdušni pritisak iznosi 986 mb, a vlažnost vazduha je 68 %. U Bileći je 15 stepeni, Nevesinju i Gacku 10, a na Čemernu 7 stepeni. Kišnih padavina bilo je u cijeloj istočnoj Hercegovini osim u Trebinju. Na Čemernu je palo najviše kiše – 7 litara po metru kvadratnom, u Bileći i Nevesinju je palo litar manje, a u Gacku 2 litra kiše.

 




Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: