ZK OFFICE: Tradicionala foto akcija se vratila – 100 fotki formata 10x15 za 17 KM | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

ZK OFFICE: Tradicionala foto akcija se vratila – 100 fotki formata 10x15 za 17 KM

Извор: ХЕРЦЕГ ТВ/Sponzorisano | Датум:23.09.2019.

Najpopularnija foto akcija u Foto studiju "ZK Office" se vratila. 100 fotografija formata 10x15 za SAMO 17 KM, tj. 100 ili više fotografija za 0,17 KM po komadu.

Kliknite OVDJE i započnite narudžbu odmah.

Ne propustite priliku da izradite sve one fotografije koje se gomilaju na vašim mobilnim telefonima, fotoaparatima i računarima.

Ne dopustite da budete osoba sa ove fotografije :)

Jer postoji samo jedan pravi način da se sačuvaju sjećanja. Pošaljite fotografije na izradu putem našeg SOFTWARE-a sa bilo kojeg smart telefona, tableta ili računara. Ili ih donesite lično u foto studio u SPC Rondo, Mostar. 

Fotografije se izrađuju na najboljim FujiFilm foto strojevima i najkvalitetnijem foto papiru FujiFilma što garantuje maksimalan kvalitet i dugoročnost.

Akcija vrijedi za format 10x15 (bez obzira na vrstu papira - mat ili sjajni), za količinu od 100 ili više fotografija - cijena je 0,17 KM po komadu.

DOSTAVA na kućnu adresu brzom poštom u cijeloj BiH, za samo 7 KM. Sve što treba je da odaberete dostavu pri popunjavanju narudžbe.

Da započnete svoju narudžbu odmah, kliknite OVDJE

AKCIJA TRAJE DO 1.11.2019.

*Akcijska cijena se obračunava pri preuzimanju.



Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: