Gradonačelnik Trebinja primio predstavnike Planinarskog društva "Vučji zub" | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik Trebinja primio predstavnike Planinarskog društva "Vučji zub"

Izvor: Grad Trebinje | Datum:14.10.2015.

Gradonačelnik Slavko Vučurević primio je danas predsjednika Planinarskog društva “Vučji zub” Igora Škera i dugogodišnjeg člana Darka Špeca.

Gradonačelnik Trebinja primio predstavnike Planinarskog društva "Vučji zub"Povod njihove posjete bila je uspješno obavljena ekspedicija “Alpe 2015”. Naime, članovi Planinarskog društva “Vučji zub” su se 09. avgusta, u okviru ove ekspedicije, popeli na jedan od najteže osvojivih vrhova Alpa - Grosglokner.

Predstavnici Planinarskog društva izrazili su zahvalnost gradonačelniku za pomoć i podršku tokom priprema za ekspediciju.

Gradonačelnik im je čestitao na uspjesima i naglasio da i ubuduće stoji na raspolaganju svim sportistima iz našeg grada koji postižu izvanredne rezultate. Takođe je obećao i pomoć Gradske uprave u realizaciji svih projekata čiji je cilj razvoj sporta u gradu Trebinju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: