Servisne informacije za 01. oktobar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 01. oktobar 2019. godine

Izvor: Herceg TV | Datum:01.10.2019.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno, potvrđeno je iz Javnog preduzeća Vodovod.

Obavještavaju se potrošači električne energije koji se snabdijevaju preko TS Hrupjela 1 (NN izvod prema štampariji Ninković), da će zbog izvođenja radova od strane ZP „Elektro – Hercegovine“ a.d. Trebinje, doći do prekida napajanja električnom energijom dana 01.10.2019. u periodu od 09:00 do 14:00 časova.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođene su četiri bebe, dva dječaka i dvije djevojčice, na Odjeljenju porodilišta u Foči rođena su 2 dječaka dok u nevesinjskom porodilištu nije bilo poroda.

U ambulanti hitne medicinske pomoći obavljeno je 30 pregleda i 11 na terenu.

Vatrogasci su imali mirnu noć dežurstva.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da su evidentirane četiri saobraćajne nezgode: dvije u Trebinju i dvije u Bileći. U saobraćajnim nezgodama u Trebinju dva lica zadobila su lakše tjelesne povrede. U Gacku je evidentirano krivično djelo "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija".

U Trebinju je jutros izmjereno 15 stepeni, vlažnost vazduha je 91 procenat, vazdušni pritisak je 984 mb, a duva sjeverni vjetar brzinom do 2 m/s. U Bileći jutros 12 stepeni, Gacko 7, Nevesinje 10 i na Čemernu 11 stepeni Celzijusa.




Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: