Turistički radnici i mediji iz Holandije i Belgije u posjeti NP “Sutjeska” | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Turistički radnici i mediji iz Holandije i Belgije u posjeti NP “Sutjeska”

Izvor: Srna | Datum:15.10.2015.

Predstavnici turističkog sektora i medija iz Holandije i Belgije će od ponedjeljka, 19. oktobra, boraviti u petodnevnoj studijskoj posjeti Republici Srpskoj. Ova posjeta je usmjerena ka predstavljanju turističkih destinacija Republike Srpske gostima iz zemalja Beneluksa s ciljem nastavka saradnje i dolaska organizovanih grupa turista posredstvom ovih agencija, saopšteno je iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Nacionalni-park-SutjeskaPosjeta je organizovana u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Belgiji i turističkom agencijom „Cepter pasport“ iz Banjaluke, a dogovorena je tokom promocije turističke ponude Srpske na sajmu turizma u Briselu, koji je održan u februaru. U okviru posjete, u saradnji sa turističkim organizacijama Banjaluke, Višegrada, Istočnog Sarajeva, Foče i Trebinja, za goste je organizovan obilazak više turističkih lokacija širom Republike Srpske, vjerskih objekata, vožnja turističkim brodom kanjonom Drine, obilazak Nacionalnog parka „Sutjeska“, te vinarija Hercegovine.

U okviru redovnih promotivnih aktivnosti Turistička organizacija Republike Srpske je, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, ove godine organizovala studijske posjete predstavnika turističkog sektora iz Poljske i Rusije, a te aktivnosti nastaviće i tokom naredne godine.

U petodnevnu studijsku posjetu Republici Srpskoj dolazi osam predstavnika turističkog sektora i predstavnika medija iz Holandije i Belgije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: