Puštena u funkciju javna rasvjeta u Miljevcu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Puštena u funkciju javna rasvjeta u Miljevcu

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:04.10.2019.

U prigradskom naselju Miljevac, uz magistralni put Nevesinje-Gacko, puštena je u funkciju javna rasvjeta što je bio jedan od prioriteta Mjesne zajednice Nevesinje 4.

Realizacijom ovog projekta vrijednog 24.000 KM povećana je bezbjednost učesnika u saobraćaju na ovoj frekventnoj saobraćajnici. Postavljanje rasvjete u Miljevcu urađeno je u okviru UNDP-ovog projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“.

Vlade Švajcarske i Švedske su preko Razvojnog programa UN-a izdvojile 16.908 KM bez PDV-a, a ostatak sredstava je obezbijedila opština Nevesinje.

Radove je izvelo preduzeće "MIG elektro" iz Mrkonjić Grada.

Načelnik opštine Milenko Avdalović kaže da su posljednjih godina imali stalne zahtjeve za postavljanje rasvjete u pravcu Miljevca i da je sada došlo vrijeme da se ovaj projekat realizuje na zadovoljstvo svih građana Nevesinja. On je dodao da opština ima dugogodišnju uspješnu saradnju sa UNDP-om koja je za rezultat imala više realizovanih infrastrukturnih projekata u pojedinim mjesnim zajednicama.

Avdalović je najavio da će uskoro biti postavljena javna rasvjeta na saobraćajnici koja povezuje regionalni put Nevesinje-Berkovići i magistralni put Nevesinje-Gacko, a biće nastavljena i izgradnja nedostajuće rasvjete na Kilavcima.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: