Obilježavanje Dječije nedjelje u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Obilježavanje Dječije nedjelje u Trebinju

Izvor: Radio Trebinje | Datum:06.10.2019.

U Dječijoj nedjelji, koja se u Srpskoj tradicionalno obilježava početkom oktobra, i ove godine će u Trebinju od 7. do 13. ovog mjeseca biti priređen niz kulturno-obrazovnih, rekreativnih, kulturnih i drugih manifestacija posvećenih djeci.

„Kao i svake godine Grad Trebinje podržava i aktivno učestvuje u organizaciji Dječije nedjelje jer je cilj da se šira javnost upozna sa potrebama djece, te da se skrene pažnja i podigne svijest o odgovornosti porodice, škole i drugih institucija koje treba da brinu o djeci i zaštiti njihovih prava“, kažu u Gradskoj upravi.

Sutra, prvoga dana Dječije nedjelje planirane su međusobne posjete djece iz vrtića i osnovnih škola, dok će se u utorak najmlađi družiti sa djecom iz udruženja „Sunce nam je zajedničko“.

Tradicionalni prijem kod gradonačelnika Trebinja biće upriličen u srijedu, 9. oktobra, sutradan je na programu posjeta Dnevnom centru za stare, dok će centralna manifestacija biti održana u petak, 11. oktobra, u Kulturnom centru.

Ovogodišnji slogan manifestacije je „Moja sedmica, moja godina“.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: