U TREBINJSKOJ BIBLIOTECI DANAS CIJENA ČLANARINE 50 ODSTO NIŽA | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U TREBINJSKOJ BIBLIOTECI DANAS CIJENA ČLANARINE 50 ODSTO NIŽA

Izvor: NARODNA BIBLIOTEKA TREBINJE | Datum:09.10.2019.

U trebinjskoj biblioteci danas će, povodom Dana bibliotekara Republike Srpske, cijena upisa biti upola manja od redovne članarine.

Članska karta važi narednih 12 mjeseci.

Redovna članarina, na godišnjem nivou, za odrasle je 10 KM dok je za penzionere 5 KM.

U Narodnoj biblioteci Trebinje ističu da je ovo mali znak pažnje za sve ljubitelje pisane riječi, te ističu da su veoma zadovoljni brojem posjeta svih starosnih kategorija.

Da bi knjigu približila svojim sugrađanima trebinjska biblioteka je od početka godine organizovala različite manifestacije u okviru kojih su školarci, ali i oni stariji, posjećivali biblioteku.

U biblioteci je trenutno u toku edukativna radionica koja okuplja više od 70 osnovaca, a za naredni period planirano je i niz aktivnosti za srednjoškolce koje imaju za cilj da im se knjiga na jedan interesantan način približi, da se upoznaju sa bogatstvom koje se nalazi u ovoj ustanovi kao i sa svim uslugama koje ona pruža.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: