Bileća: Narodna biblioteka povodom Nedjelje djeteta ugostila najmlađe sugrađane | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bileća: Narodna biblioteka povodom Nedjelje djeteta ugostila najmlađe sugrađane

Izvor: Narodna biblioteka "Vladimir Gaćinović" | Datum:09.10.2019.

Povodom Svjetske nedjelje djeteta i Dana biblitoekara Republike Srpske Narodna biblioteka „Vladimir Gaćinović“ u Bileći ugostila je dječake i djevojčice Dječjeg vrtića „Budućnost“. 

Tom prilikom biblitoekari ove ustanove su razgovarali sa mališanima i njihovim vaspitačima o pravima djeteta, o njihovima obavezama i dužnostima. Potom su odgledali i kratki animirani film koji upravo o tome govori, kao i neke njima zanimljive filmovane bajke. Bibliotekarka ove ustanove Radmila Šinik čitala im je stihove iz svoje zbirke pjesama „Pišite mama velikim slovom“. Direktorica ove ustanove Irena Dunđer čestitala je praznik djeci i zaželjela im kroz bezbrižno djetinjstvo ostvarenje svih dječjih prava.

Svi ovi mališani već su članovi Biblioteke koja im je članske karte besplatno podijelila na početku ove godine, a mnogi od njih već rado i redovno posjećuju prostorije ove ustanove.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: