Počinje Balkansko prvenstvo u biciklizmu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Počinje Balkansko prvenstvo u biciklizmu

Izvor: SRNA | Datum:11.10.2019.

Trebinje će od danas do nedjelje, 13. oktobra, biti domaćin Balkanskog prvenstva u biciklizmu, koje će okupiti 200 učesnika.


Manifestacija počinje danas, kada će najbolji balkanski i evropski biciklisti iz Srbije, Grčke, Kipra, Rumunije, Bugarske, Albanije, Crne Gore, Makedonije, Turske, Republike Srpske i Federacije BiH doći u Trebinje.

Konferencija za novinare biće održana u 10.30 časova u Gradskoj upravi, a obratiće se gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, predsjednik Balkanskog biciklističkog saveza Vladimir Kuvalja i predstavnici učesnika trke, saopšteno je iz Gradske uprave.

Sutra, prvog dana takmičenja, u 10.00 časova startovaće trka za djecu ulicama Desanke Maksimović i Preobraženska, u 13.00 časova u Svetosavskoj ulici biće predstavljeni timovi učesnika, a izjave za novinare planirane su u 13.30 časova.

Svečano otvaranje manifestacije predviđeno je u 13.50 časova u Ulici Desanke Maksimović, kod zidina Starog grada, gdje će biti postavljena bina.

Start trke na hronometar je u 14.30 časova u Svetosavskoj ulici, gdje će biti i cilj. Proglašenje pobjednika počeće u 18.00 časova u Ulici Desanke Maksimović



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: