Bileću posjetila pomoćnica ministra finansija Radmila Čičković | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bileću posjetila pomoćnica ministra finansija Radmila Čičković

Izvor: Opština Bileća | Foto: Opština Bileća | Datum:11.10.2019.

Pomoćnik ministra finansija Republike Srpske  Radmila Čičković sastala se danas u Bileći  sa načelnikom opštine Miljanom Aleksićem i njegovim saradnicima.
 

Tema sastanka bili su kapitalni projekti koji se trenutno realizuju na području Bileće, a u kojima finansijski dijelom učestvuju Vlade Republike Srpske i Srbije. Najviše riječi bilo je o izgradnji Vodovoda u selu Baljci i o izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže, kao i potencijalnom nastavku radova na toj mreži. Radovi na vodovodno - kanalizacionoj mreži finansirani su iz kreditnih sredstava opštine Bileća, a sredstva za nastavak radova trebala bi biti obezbjeđena iz Granta Vlade Republike Srpske. 

Na sastanku se raspravljalo  i o potencijalnim projektima koje je Bileća kandidovala prema Vladi Republike Srbije, a koji se odnose na renoviranje Narodne biblioteke „Vladimir Gaćinović“, izgradnje Legat kuće oskarovaca i nabavke cisterne za fekalije. U pripremi su i projekti za ispitivanje nalazišta za alternativno snabdjevanje vodom u rejonu planine „Baba“ i ispitivanje nalazišta kamena.

Pomoćnik ministra finansija Republike Srpske  Radmila Čičković obišla je i objekte Vodovoda Baljci koji su u izgradnji i izrazila zadovoljstvo do sada realizovanom prvom fazom radova.




Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: