Golićeva sutra u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Golićeva sutra u Trebinju

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:17.10.2019.

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić boraviće sutra u Trebinju, gdje će se sastati sa gradonačelnikom Mirkom Ćurićem i otvoriti jednodnevnu konferenciju pod nazivom "Klimatske promjene: rizici i zajedničko djelovanje u regionu".


Sastanak sa Ćurićem predviđen je za 9.30 časova u zgradi gradske uprave, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Golićeva će u 11.00 časova u Kulturnom centru u Trebinju otvoriti jednodnevnu konferenciju pod nazivom "Klimatske promjene: rizici i zajedničko djelovanje u regionu" na kojoj se očekuje učešće istaknutih stručnjaka iz ove oblasti iz zemalja bivše Jugoslavije.

U saopštenju se navodi da su učešće potvrdili predstavnici ministarstava za životnu sredinu iz regiona, ambasada i međunarodnih organizacija akreditovanih u BiH, jedinica lokalne samouprave iz regije, direktori javnih preduzeća, kao i civilnog društva.

Skup organizuju resorno ministarstvo, Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske, Grad Trebinje i Javna ustanova "Ekologija i bezbjednost".

Snimateljima i foto-reporterima biće omogućeno snimanje i fotografisanje svečanog otvaranja konferencije, a izjave za medije su planirane odmah nakon njenog otvaranja, u 11.30 časova.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: