Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:17.10.2019.

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske u saradnji sa Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Srpske i JU Ekologija i bezbjednost Trebinje, organizuje drugu po redu konferenciju o klimatskim promjenama "Klimatske promjene: rizici i zajedničko djelovanje u regionu". Konferencija će se održati sutra 18.10 sa početkom u 11 časova u Kulturnom centru Trebinje. Na Konferenciji se očekuje učešće eminetnih stručnjaka iz ove oblasti iz zemalja regiona, kao i ministri nadležni za životnu sredinu ili njihovi predstavnici iz regiona, predstavnici ambasada akreditovanih u BiH, predstavnici UNDP, UNEP, Svjetske banke, predstavnici jedinica lokalne samouprave iz regije, direktori javnih preduzeća i ustanova i predstavnici civilnog društva. Tim povodom gost u studiju bio je Stevan Bekan, direktor JU Ekologija i bezbjednost Trebinje.

Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su: Dama Fashion, Knjižara Glorija, Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL, Mjenjačnice Nebac, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje.




Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: