Poziv: Bilećki međunarodni polumaraton | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Poziv: Bilećki međunarodni polumaraton

Izvor: Opština Bileća | Datum:23.10.2019.

Organizatori 3. Bilećkog međunarodnog polumaratona pozivaju sportiste, sportske radnike, ljubitelje sporta, zdravog života, dobrog druženja, kao i poklonike pozitivne energije, da aktivno učestvuju  u ovoj međunarodnoj manifestaciji. 


Ulicama Bileće trčaće učesnici olimpijskih igara, svjetskih, evropskih i balkanskih prvenstava, kao i nosioci nacionalnih rekorda, maratonci iz 15 zemalja Evrope, Azije i Afrike. „Pozivamo vas da i vi sa njima trčite tada ulicama našeg grada. Neka od sada pripreme kreću za našu Bileću! 

Trku zadovoljstva smo trasirali kako bi je svi Bilećani istrčali ili išetali, samo da bi u manifestaciji učestvovali i dio svoje pozitivne energije darovali.  Molimo vas da ulicama grada samo pozitivna energija vlada. Neka se gostoprimstvo, toplina i radost ne krije, pozdravimo sve učesnike međunarodne manifestacije! Neka sada moto vlada: ZA GRAD MOJ I JA DAJEM DOPRINOS SVOJ!“navodi se u pozivu organizatora 3. Bilećkog međunarodnog polumaratona.

 Bileća svima poklanja praznik trčanja 2. novembra 2019. godine.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: