U Ljubinju otkriveno neovlašteno priređivanje igara na sreću | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Ljubinju otkriveno neovlašteno priređivanje igara na sreću

Izvor: SRNA | Datum:25.10.2019.

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje ovih igara u opštini Ljubinje.


Neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću i igara na sreću na automatima otkriveno je na aparatima u vlasništvu firme "Dragičević kompani" Bijeljina, koji su se nalazili u kladionici "Porto" u Ljubinju, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

U saopštenju je navedeno da su oprema za priređivanje elektronskih igara na sreću i automati za igre na sreću privremeno oduzeti, a protiv pravnog lica "Dragičević kompani" Bijeljina i odgovornog lica u pravnom licu biće preduzete mjere propisane Zakonom o igrama na sreću.

Za učinjeni prekršaj pravnom licu je izdat prekršajni nalog u iznosu od 20.000 KM, a odgovornom licu u pravnom licu u iznosu od 5.000 KM.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću nastaviće sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora, s ciljem otkrivanja prekršaja iz ove oblasti.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: