Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg tv | Datum:29.10.2019.

Hitna medicinska pomoć je posebna oblast zdravstvene zaštite na primarnom nivou koja se organizuje u cilju preduzimanja neophodne i neodložne medicinske intervencije, čijim bi se nepreduzimanjem teže narušilo zdravlje ili izazvalo trajno oštećenje zdravlja i ugrozio život bolesnika. Kako izgleda jedan radni dan u hitnoj medicinskoj pomoći i koliko je zahtjevan taj posao rekao nam je doktor Saša Borjan.

U srijedu, 30. oktobra sa početkom od 19:00 časova, u dvorani "Miloš Mrdić", snage će odmjeriti RK "Leotar" iz Trebinja i RK "Gračanica" iz Gračanice. Za najmlađe navijače biće priređena nagradna igra u toku utakmice, dok će na poluvremenu sva djeca mogći da siđu na teren i igraju mini rukomet uz podršku trenera RK "Leotar". Utakmicu šestog kola Premijer lige BiH između Leotara i Gračanice možete pratiti i uživo na programu Herceg Televizije. Naši gosti bili su članovi RK "Leotar" Radovan Uljarević i Petar Bugarinović iz RK "Leotar".

Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su:Dama Fashion, Knjižara Glorija, Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL, Mjenjačnice Nebac, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje.




Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: