NAJAVA: TURISTIČKA PONUDA TREBINJA NA SAJMU TURIZMA U SOLUNU | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

NAJAVA: TURISTIČKA PONUDA TREBINJA NA SAJMU TURIZMA U SOLUNU

Izvor: HERCEG TV/Turistička organizacija Trebinje | Datum:05.11.2019.

JU Turistička organizacija Grada Trebinja zajedno sa Hercegovačkom kućom koja posluje u okviru Agrarnog fonda Grada Trebinja uzeće učešće na Međunarodnom sajmu turizma „Philoxenia 2019.“, koji će se od 8. do 10. novembra 2019. godine održati u Solunu.

Nastup na sajmu realizuje se u saradnji sa TORS-om, Ambasadom BiH u Grčkoj, kao i sa Predstavništvom Republike Srpske u Grčkoj koje je pružilo i kompletnu logističku podršku i pomoć u organizaciji sajma, kao i promociju nastupa na istom.

Predstavnici TO Trebinja učestvovaće 8. i 9. novembra i na turističkom forumu Grčke, Srbije i Republike Srpske u organizaciji privrednih komora ovih zemalja, gdje će prezentovati najbolje od svoje ponude.

Planirano je da se turističkom tržištu Grčke predstavi cjelokupna turistička ponuda Trebinja i to u okviru zajedničkog promotivnog štanda Republike Srpske koji će biti lociran u hali br. 15 „Philoxenia 2019.“ sajma turizma.

U okviru sajma 09.11. biće organizovane posebne prezentacije turističke ponude Trebinja u režiji TO Trebinje i Hercegovačke kuće.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: