Predstavljanje monografije Nevesinja uoči Mitrovdana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Predstavljanje monografije Nevesinja uoči Mitrovdana

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:06.11.2019.

U okviru Mitrovdanskih svečanosti, u Domu kulture „Nebojša Glogovac“ , u četvrtak, 7. novembra sa početkom u 20 časova biće promovisana Monografija Nevesinja.

Luksuzno opremljena knjiga daje sveobuhvatan prikaz nevesinjske istorije, duhovnosti, kulture, prirodnog i kulturnog nasljeđa, turističkih potencijala i sporta. Putovanje kroz nevesinjski vremeplov praćeno je raznim zanimljivostima, dokumentima, fotografijama i drugim sekvencama koje pružaju priliku čitaocima da proniknu u prošlost, bolje sagledaju sadašnjost i upoznaju se sa vizijom budućnosti.

Na promociji će govoriti predsjednik Srpske akademije nauka i umjetnosti Vladimir Kostić, glavni i odgovorni urednik Monografije Svetko Kovač, predsjednik Redakcijskog odbora Milenko Avdalović, recenzent dr Draga Mastilović i članovi Autorskog tima dr Milovan Pecelj i Božidar Bjelica Japan.

U muzičkom dijelu programa učestvovaće učenici i nastavnici Muzičke škole „Sveti Roman Melod“ i Etno grupa „Simonida“ .



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: