U Nevesinju predstavljen projekat „Zajedno za bolju zajednicu“ | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Nevesinju predstavljen projekat „Zajedno za bolju zajednicu“

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:06.11.2019.

U Društvenom centru opštine Nevesinje danas je predstavljen projekt „Zajedno za bolju zajednicu“ koje sprovodi Udruženje multiple skleroze regije Istočna Hercegovina za ILDP koji finansiraju Vlada Švajcarske i UNDP.

Ciljna grupa ovog projekta su predstavnici i članovi organizacija civilnog društva, mjesnih zajednica, članovi lokalnog parlamenta i učenici srednje škole, kao i svi građani koji se prepoznaju u projektnim ciljevima.

Predsjednik Udruženja Branimir Tamindžija naglasio je da je na današnjem sastanku formiran projektni tim od šest članova, a u sklopu ovog projekta planirano je šest radionica.

– U ovaj projekat biće uključene organizacije koje predstavljaju osjetljive i ugrožene populacije, a to su Udruženje roditelja i djece sa posebnim potrebama „Moja nada“ i predstavnik Udruženja osoba sa invaliditetom iz Trebinja – rekao je Tamidžija.

Glavni cilj projekta je povećenje broja aktera aktivnih i direktno uključenih u procese upravljanja lokalnim razvojem kroz jačanje kapaciteta građana i organizacija civilnog društva i približavanje radu Odsjeka za upravljanje razvojem pri jedinici lokalne samouprave Opštine Nevesinje.




Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: