Najava: Projekcija filma 'Mi i Đulija' u Muzeju Hercegovine Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Najava: Projekcija filma 'Mi i Đulija' u Muzeju Hercegovine Trebinje

Izvor: Muzej Hercegovine Trebinje | Foto: Muzej Hercegovine Trebinje | Datum:08.11.2019.

Ambasada Italije u Sarajevu organizuje Sedmicu italijanskog filma u BiH, reviju koja će se, u okviru VII Sezone italijanske kulture u BiH, održati u periodu od 5. do 9. novembra 2019. godine. Tom prilikom, u Galeriji Muzeja Hercegovine u Trebinju, u subotu, 9. novembra 2019. godine, sa početkom u 19.00 časova, biće upriličena projekcija filma "Mi i Đulija". Ovom revijom, obuhvaćeno je ukupno 9 gradova Bosne i Hercegovine (Sarajevo, Istočno Novo Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Srebrenica, Trebinje, Tuzla, Višegrad, Doboj), a prikazaće se najbolji italijanski filmovi, osvajači nagrada na prestižnim filmskim festivalima. Ulaz je slobodan.


Mi i Đulija (Noi e la Giulia)
Žanr: komedija
Režija: Edoardo Leo
Uloge: Luca Argentero, Claudio Amendola, Claudio Buccirosso, Stefano Fresi, Anna Foglietta, Edoardo Leo

 

Klaudio, Dijego i Fausto odlučuju ući u posao agroturizma (svojevrsni seoski odmor). Kad se Camorra (italijanska mafija) pojavi na njihovim vratima, shvataju da nikada neće biti slobodni da vode svoje poslove. Nakon nevjerovatnih, ali potpuno razumljivih događaja, oni uz pomoć ilegalnih imigranata, trudne djevojke i mafijaša koje su kidnapovali, odlučuju da povrate svoju investiciju. Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: