Na Cetinju tri rođene sestre jutros rodile četiri bebe | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Na Cetinju tri rođene sestre jutros rodile četiri bebe

Izvor: Cetinjski list | Datum:08.11.2019.

Na Cetinju tri rođene sestre jutros rodile četiri bebe. U porodilištu cetinjske opšte bolnice danas su se za manje od sat i po vremena porodile tri rođene sestre iz Podgorice i rođeno je četvoro djece jer je jedna od njih dobila blizance.

Cetinjska opšta bolnica i njeno Ginekološko akušersko odaljenje nastavilo je danas lijepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Cetinja i Crne Gore.

U manje od sat i po porodile su su tri rođene sestre od kojih su dvije bliznakinje i rođeno je četvoro djece jer je jedna od blizankinja dobila blizance, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Porođaji su protekli uredno. Porodilje i njihova djeca su dobro – kazao je za RTV Cetinje dr Predrag Jovović, koji je predvodio ginekološki tim.

Prema njegovim riječima, tim su sačinjavala tri ginekologa anesteziolog i pedijatar sa više medicinskih sestara babica pedijatrijskih sestara anestezičara i instrumentara.

Direktorka Opšte bolnice “Danilo I” dr Sonja Radojičić istakla je da se ovim nastavlja i tradicija iz njihove porodice da se iako su stanovnice Podgorice porađaju u Cetinjskoj bolnici.Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: