Udruženje "Bebe" dobilo podršku Opštine Nevesinje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Udruženje "Bebe" dobilo podršku Opštine Nevesinje

Izvor: Herceg TV | Datum:30.10.2015.

Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe“ iz Trebinja održalo je juče u Velikoj sali SO Nevesinje sastanak sa porodicama iz Nevesinja, članovima ovog Udruženja. Sastanku su prisustvovali doktori Lilien Kovač i Ranko Kokotović, kao i zamjenik načelnika Opštine Nevesinje gosdpodin Momčilo Vukotić.

Sastanku se pridružio i predsjednik Opštinske BO Nevesinje gospodin Obrad Grahovac koji je podržao porodice sa ovim problemom i obećao finansijsku pomoć.

Opština Nevesinje je za porodice koje imaju problem sa sterilitetom ove godine iz budžeta izdvojila 15 hiljada maraka. Zahvaljujući tim sredstvima bračni parovi iz Nevesinja dobili su još jednu šansu da pokušaju da riješe svoj životni problem.

To je treća opština istočne Hercegovine, nakon Grada Trebinja i Opštine Bileća, koja na godišnjem nivou izdvaja sredstva iz budžeta za vantjelesnu oplodnju.

Nadamo se da će se pridružiti i ostale opštine istočne Hercegovine u zajedničkoj borbi sa sterilitetom.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: