Boračka organizacija: Potreban prostor za rad i spomen - sobu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Boračka organizacija: Potreban prostor za rad i spomen - sobu

Izvor: Srna | Datum:31.10.2015.

Predsjedništvo Boračke organizacije Trebinje saopštilo je da treba naći adekvatan prostor za spomen-sobu i prostorije za rad ove organizacije, kao i prostorije za funkcionisanje Streljačkog kluba "Leotar RVI" i Streljačkog saveza invalida Republike Srpske.

Boračka organizacija: Potreban prostor za rad i spomen - sobu Potreba za prostorom uslijedila je nakon što je na posljednjoj sjednici gradskog parlamenta prihvaćena odluka o pristupanju izmjeni Regulacionog plana "Zasad polje".

U saopštenju Boračke organizacije Trebinje podsjeća se da je na dijelu lokacije nekadašnje kasarne "Luka Vukalović", gdje je Boračka organizacija, odlukom Vlade Republike Srpske 2007. godine, dobila dio objekta površine 1.067 metara kvadratnih, Regulacionim planom "Zasad Polje" predviđena izgradnja Palate pravde.

Predsjedništvo je zbog toga zatražilo da se organizuje sastanak o ovome sa najodgovornijim ljudima u Gradskoj upravi, kao i šefovima klubova odbornika pri gradskoj Skupštini.

    "Gradska boračka organizacija podržava svaku inicijativu koja doprinosi uljepšanju našeg grada, i dovođenju pojedinih cjelina u savremene arhitektonske okvire, pa samim tim i inicijativu pravosudnih institucija za izmjenu regulacionog plana i izgradnju savremenog objekta Palate pravde", navodi se u saopštenju.

Skupština je na prijedlog gradonačelnika donijela i zaključak o prihvatanju inicijative za izgradnju Palate pravde.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: