Turistička ponuda Bileće predstavljena na sajmu u Banjaluci | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Turistička ponuda Bileće predstavljena na sajmu u Banjaluci

Izvor: Opština Bileća | Foto: Opština Bileća | Datum:13.11.2019.

uristička organizacija  opštine Bileća  učestvuje na  23. "Jesenjem sajmu" u Banjaluci. Posjetiocima sajma  predstavljeni su turistički potencijali Bileće,kao i promotivni materijali.
 

„Ovo je sajam koji posjećuju lovci i ribolovci iz cijele Republike Srpske, kao i  regiona. Bileća ima veliki turistički potencijal, koji je posebno izražen u bogatstvu našeg jezera, tako da smo iskoristili priliku da predstavimo našu ponudu upravo ljubiteljima lova i ribolova“, rekao je direktor TO Bileća Nikola Bajović.

Bajović je istakao da ovakvi sajmovi imaju višestruk značaj jer se na njima stiču poznanstva, ali i sklapaju prijateljski odnosi između Turističkih organizacija, što unaprjeđuje turizam i povećava broj turističkih posjeta.

Na sajmu u okviru koga su  objedinjene tri međunarodne sajamske manifestacije i to Sajam lova, ribolova, ekologije i sporta LORIMES, Sajam poljoprivrede i prehrambene industrije AGROS, te Sajam turizma i ugostiteljstva predstavlja se više od 150 izlagača iz Republike Srpske, FBiH, Srbije i Makedonije.

Sajam će biti otvoren do 16. novembra, a posjetioci će imati priliku da obilaze štandove od 10 do 19 časova, a u subotu do 15 časova.

Pokrovitelji ovogodišnjeg sajma su Ministarstvo trgovine i turizma RS, Grad Banjaluka, Lovački savez RS i Šume RS.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: