Dunja i Una donijele nove medalje u Bileću | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dunja i Una donijele nove medalje u Bileću

Izvor: Opština Bileća | Foto: Opština Bileća | Datum:18.11.2019.

Mlade atletičarke iz Bileće Dunja Milićević i Una Milošević okitile su se medaljama na 6. Međunarodnoj dječijoj olimpijadi koja je održana u Igalu. Una je osvojila medalje u kategorijama „poligon spretnosti“ i „eksplozivnost“ , dok je Dunja bila drugoplasirana  u „sprintu“.


Dunja i Una članice su Atletskog kluba „Trebinje“. Ovo im je prvo veće takmičenje, a do sada su osvajale medalje na Vidovdanskim trkama i učestvovale  u trkama zadovoljstva na Bilećkom polumaratonu.

„Volim atletiku, i željela sam da pored odbojke treniram i atletiku. U Bileći nema kluba gdje bih mogla trenirati, zato dva puta u sedmici idemo u Trebinje i tamo vježbamo. Srećna sam što smo osvojile medalje i što smo učestvovale na jednom ovako velikom takmičenju“, rekla je Dunja.

Međunarodna dječija sportska olimpijada, u organizaciji školice sporta “Džamp”, održana je  u   Sportskom centru Igalo. Učestvovalo je  preko 400 takmičara iz više školica.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: