APEL ZA POMOĆ TROGODIŠNJOJ DJEVOJČICI IVANI IZ ISTOČNOG SARAJEVA | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

APEL ZA POMOĆ TROGODIŠNJOJ DJEVOJČICI IVANI IZ ISTOČNOG SARAJEVA

Izvor: https://katera.news/ | Datum:18.11.2019.

Malena, trogodišnja, Ivana Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva već više od godinu dana vodi upornu i tešku bitku za život. 

Naime, u septembru prošle godine dijagnostikovan joj je tumor bubrega. Nažalost, i nakon operacije, bolest je nastavila da se širi i napada druge organe. 

Ovo maleno, ali hrabro srce izdržalo je sve dosadašnje i nimalo lake terapije, ali kada smo se svi nadali najboljim vijestima, pokazalo se suprotno.

Njena borba i borba njenih roditelja mora biti nastavljena, ali ovoga puta, na nekoj od inostranih klinika. 

Ivanina mama, Nina, naša draga doktorica, poznata po svojoj plemenitosti i požrtvovnosti, sačuvala je i spasila brojne živote, nas i naše djece. Vrijeme da i mi pomognemo  njoj, sada kada joj je naša pomoć najpotrebnija.

Vaša novčana sredstva možete uplatiti na namjenski žiro račun za Ivanu Bjelogrlić broj: 1541029988405703, Intesa Sanpaolo bank, Sarajevo.   

Kontakt osoba: Ranko Skakavac, telefon 065/608-156.

Poštovani sugrađani, braćo i sestre, pokažimo i ovaj put našu tradicionalnu plemenitost i solidarnost,  pružimo ruku našoj malenoj Ici i omogućimo joj da živi! Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: