Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Datum:19.11.2019.

Ambasada SAD-a u BiH i Tim za podršku civilno vojnoj saradnji uz podršku Američkog kutka Trebinje organizuju kurs samoobrane za žene koji će se održati večeras u 18.00 sati u Balon sali pored Srednjoškolskog centra Trebinje. Tim povodom sa nama u studiju bila je Jodi Simms, narednik u timu za podršku civilno-vojnoj saradnji Američke ambasade u BiH.

O istoriji sokolskih društava s početka prošlog vijeka, radu sokolskih društava na području Hercegovine danas, ali i takmičenjima i vrijednim peharima koji su danas u vlasništvu kršnih i spretnih hercegovaca razgovarali smo sa profesorom Momčilom Golijaninom, Draganom Zupcem i Draganom Kovačevićem iz Srpskog sokolskog društva "Nevesinjska puška" iz Nevesinja.

Sponzori  jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su: Dama Fashion, Knjižara Glorija, Dineco namještaj po mjeri, X express, ŠTAMPARIJA PRINT SHOP, Klub 089, Bar 2000, Lotex, TRIAL, Mjenjačnice Nebac, Kapital Soft, Butik Stil, Peko Trebinje.

 





Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: