Uključite se u akciju! Đuriši Tepavčeviću iz Gacka neophodna pomoć za transplantaciju bubrega i pankreasa | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uključite se u akciju! Đuriši Tepavčeviću iz Gacka neophodna pomoć za transplantaciju bubrega i pankreasa

Datum:03.11.2015.

U Gacku je pokrenuta akcija za prikupljanje pomoći tridesetpetogodišnjem Đuriši Tepavčeviću iz ovog grada, kome je za transplantaciju bubrega i pankreasa potrebno 100.000 evra.

pmoc

Tepavčevićevi sugrađani pozivaju sve humane ljude da se uključe u ovu akciju i pomognu ovom mladom čovjeku, koji nije u mogućnosti da sam prikupi sredstva.

Đuriša je hranitelj četvoročlane porodice i tri puta sedmično ide na dijalizu u Foču, a jedini lijek je transplantacija, koja bi se obavila u Padovi u Italiji.

U humanitarnu akciji uključile su se gatačke sindikane organizacije, osnovci i srednjoškolci, a do kraja novembra otvoren je i humanitarni broj 1412, na koji građani mogu darovati jednu KM za Tepavčevićevo liječenje.

Sredstva za liječenje Đuriše Tepavčevića mogu se uplatiti i na račun Hipo banke 552-0111-64000-7624.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: