Veliboru Mrkaiću uručena vrijedna donacija | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Veliboru Mrkaiću uručena vrijedna donacija

Izvor: Radio Trebinje | Foto: HERCEG TV | Datum:20.11.2019.

Veliboru Mrkaiću, članu Udruženja roditelja i djece sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ Trebinje danas je uručena donacija, freza i trimer za travu.

Donaciju, u iznosu od oko 2 500 konvertibilnih maraka, su obezbjedili Savez udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Republike Srpske i Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida Republike Srpske. Velibor Mrkaić ne krije zadovoljstvo nakon uručenja donacije.

„Ovo će mojoj porodici mnogo pomoći. Ja ne mogu zbog mog zdravstvenog stanja da radim, ali pomoću koliko mi zdravlje dozvoljava. Volio bih, kada bih mogao da dobijem stalni radni odnos jednog dana, što bi meni i mojoj porodici bilo od neprocjenjivog značaja“, kaže Mrkaić.   

Ovaj mladić, zbog posljedica cerebralne paralize, do svoje trinaeste godine bio je vezan za invalidska kolica. Uz medicinsku, a kako kaže i božiju pomoć, stao je na noge.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: