Bileća: Vatrogasnoj jedinici uskoro stiže novo vozilo vrijedno 240.000 maraka | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bileća: Vatrogasnoj jedinici uskoro stiže novo vozilo vrijedno 240.000 maraka

Izvor: SRNA | Datum:22.11.2019.

Teritorijalna vatrogasna jedinica Bileća potpisala je ugovor o nabavci malog navalnog vozila vrijednog 240.000 KM za koje je sredstva obezbijedio Vatrogasni savez Republike Srpske, a isporuka se očekuje u narednih šest mjeseci.

Starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bileća Radomir Radmilović rekao je Srni da će vozilo omogućiti mnogo lakšu i pravovremenu intervenciju vatrogasaca na terenu, a prvenstveno je namijenjeno za gašenje požara u stambenim objektima.

On je dodao da će se vozilo po potrebi moći koristiti i za sve druge vrste vatrogasnih intervencija.

"Vozilo će biti opremljeno alatom za tehničke intervencije, aparatima za disanje, te agregatom za snabdijevanje električnom energijom. Isporuka vozila Vatrogasnoj jedinici Bileća očekuje se u roku od šest mjeseci", rekao je Radmilović.

On ističe da je Vatrogasna jedinica u Bileći prvi put od osnivanja nabavila i kompresor za punjenje aparata za disanje vrijedan 10.000 KM za koji je sredstva obezbijedila opština.

Starješina bilećke Vatrogasne jedinice naveo je da će im kompresor biti isporučen u narednih petnaestak dana.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: