Apel građanima da u slučaju novih podrhtavanja tla ostanu pribrani | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Apel građanima da u slučaju novih podrhtavanja tla ostanu pribrani

Izvor: GRAD TREBINJE | Datum:26.11.2019.

Zbog niza seizmoloških aktivnosti tokom dana i protekle noći na području Balkana, ali i u Hercegovini, trebinjski Štab za vanredne situacije upućuje apel građanima da u slučaju novih podrhtavanja tla ostanu pribrani koliko je to moguće, te da ne paniče.

Iz Štaba za vanredne situacije, koji je danas zasjedao u Gradskoj upravi Grada Trebinja, navode da se tektonska pomijeranja ne mogu predvidjeti i da niko sa sigurnošću ne može da kaže kada će se ona dogoditi.

Na sjednici Štaba zaključeno je da redovna mjerenja na brani Grančarevo hidroelektrane „Trebinje 1“ pokazuju da nema odstupanja od standardnih vrijednosti koje se svakodnevno evidentiraju.

Prema posljednjim informacijama, od posljedica jutrošnjeg zemljotresa u Hercegovini nema povrijeđenih, a pričinjena je materijalna šteta na objektima na području opština Nevesinje i Ljubinje.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: