Obuka u oblasti preduzetništva | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Obuka u oblasti preduzetništva

Datum:30.11.2019.

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja u okviru projekta „Moja budućnost“, koji provodi Švajcarska organizacija Helvetas Intercorporated BiH, u saradnji sa Gradom Trebinjem i Agencijom, organizuje:

OBUKU IZ OBLASTI PREDUZETNIŠTVA

Polaznici će kroz obuku moći provjeriti opravdanost svoje poslovne ideje, sagledati prednosti i rizike preduzetništva, spoznati svoje preduzetničke sklonosti, informisati se o postupku registracije i aktuelnim zakonskim propisima, izraditi biznis plan uz pomoć mentora itd.

Teme i moduli obuke će obuhvatiti sljedeće:

- uvod u preduzetništvo,
- pravni aspekti poslovanja,
- testiranje ideje na tržištu,
- izrada biznis plana,
- marketing i prodaja,
- prezentacija i testiranje biznis planova.
 

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti za učešće na obuci tako što će svoje podatke (ime i prezime, stručna sprema, broj telefona i adresa elektronske pošte) dostaviti:

-             putem elektronske pošte na adrese: [email protected], ili

-             lično u prostorije Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja (Stepe Stepanovića bb – Poslovni inkubator u krugu bivše kasarne).

Rok za prijave ostaje otvoren do 10.12.2019. godine.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: