Grad Trebinje objavio Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnog priznanja Grada Trebinja – Svetosavske nagrade | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Grad Trebinje objavio Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnog priznanja Grada Trebinja – Svetosavske nagrade

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:09.12.2019.

Komisija za nagrade i priznanja Skupštine grada Trebinja uputila je javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu Svetosavske nagrade.

 

 

Svoje prijedloge, pored gradonačelnika i odbornika u Skupštini grada Trebinja, te organa republičke i gradske uprave, do 17. decembra mogu poslati udruženja građana i građani, kao i pravna lica.

Svetosavska nagrada, povodom Svetog Save školske slave, biće dodijeljena za doprinos kvalitetnom obrazovanju i vaspitanju, unapređenju vaspitno-obrazovne prakse i razvoju naučnih dostignuća u  obrazovanju i vaspitanju u Trebinju.

Za ovu nagradu mogu konkurisati zaposleni u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, fakultetima, studentskom i đačkom domu.

Ovo je drugi put da se u Trebinju raspisuje javni poziv za Svetosavsku nagradu koja će dobitnicima biti uručena na Svetosavskoj akademiji, povodom praznika prvog srpskog arhiepiskopa i prosvetitelja Svetog Save.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: