Servisne informacije za 10. decembar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 10. decembar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Datum:10.12.2019.

Servisne informacije za utorak, 10. decembar 2019. godine.

Snabdijevanje grada Trebinja vodom je uredno.

Kada je u pitanju snabdijevanje električnom energijom, potrošači koji se napajaju sa trafo stanice Kučići i Domaševo, danas će biti bez naoajanja zbog redovnog održavanja.

U Hitnoj medicinskoj pomoći obavljen je 31 pregled u ambulanti i 10 na terenu.

U porodilištu u Trebinju rođen 1 dječak, u Foči je rođena 1 djevojčica, u porodiištu u Nevesinju nije bilo novorođenih beba.

Vatrogasci su imali 1 tehničku intervenciju.

Putevi u Hercegovini su prohodni, ali skreće se pažnja na mokre i klizave kolovoze. Ekipe rade na redovnom održavanju saobraćajnica.

U Policijskoj upravi Trebinje evidentirana 3 krivična djela, 2 u Gacku i 1 u Trebinju; 2 narušavanja javnog reda i mira u Bileći, te 1 saobraćajna nezgoda u Trebinju koja je prošla sa lakšim tjelesnim povredama po 1 lice.

Temperature: Trebinje 9 stepeni, vlažnost vazduha 89%, vazdušni pritisak 977 milibara, vjetar sjevedni do 2 metra u sekundi, palo je 9,5 litara kiše; Bileća 8 stepeni, 5,5 litara kiše; Nevesinje 4 stepena, 8,5 litara kiše; Gacko 5 stepeni, 5,5 litara kiše; Čemerno 3 stepena, 4 litra kiše.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: