Servisne informacije za 11. decembar 2019. godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Servisne informacije za 11. decembar 2019. godine

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:11.12.2019.

Servisne informacije o radu gradskih službi na dan 11. decembar 2019. godine.

 
Snabdijevanje grada vodom ovog jutra je redno.

Kada je u pitanju snabdijevanje grada električnom energijom zbog izvođenja radova doći će do prekida napajanja na dalekovodu Tvrdoš brda u periodu od 11:00 do 13:00 časova.

U Hitnoj medicinskoj pomoći obavljena su 23 pregleda u ambulanti i 10 intervencija na terenu.

U porodilištu u Trebinju rođena su 2 dječaka, u Foči 1 djevojčica, i u Nevesinju 1 djevojčica.

Vatrogasci nisu imali intervencija.

Putevi prohodni, saobraćaj se odvija bez zastoja, a iz Hercegovina puteva skreću pažnju na sniježne padavine na planinskom prevoju Čemerno.

U Policijskoj upravi Trebinje evidentirano je 1 krivično djelo u Gacku, te 5 saobraćajnih nezgoda, 4 u Trebinju i 1 u Ljubinju (1 lice zadobilo teške tjelesne povrede, ostale su prošle sa materijalnom štetom).

U Trebinju je jutros izmjereno 9 stepeni Celzijusa, vlažnost 66%, vazdušni pritisak 981 milibar, vjetar sjeveroistočni 2-5 metara u sekundi, pao 1 litar kiše; Bileća 6 stepeni, palo 0,5 litara kiše; Nevesinje 1 stepen, pala 3 litra kiše; Gacko 1 stepen, bez padavina; Čemerno -4, 1 cm snijega, 4 litra padavina.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: