BEOGRAD, 17. DECEMBAR 2019. GODINE: Koncert mladog trebinjskog umjetnika Nikole Jelačića | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

BEOGRAD, 17. DECEMBAR 2019. GODINE: Koncert mladog trebinjskog umjetnika Nikole Jelačića

Izvor: Slobodna Hercegovina | Foto: Slobodna Hercegovina | Datum:14.12.2019.

U okviru Decembarskih svečanosti na Čukarici, u utorak, 17. decembra, sa početkom u 18 časova biće organizovan koncert mladog umjetnika Nikole Jelačića. Koncert se organizuje u sklopu redovnog programa Galerije 73 Ars Muzikum i uz podršku Udruženja Trebinjaca Jovan Dučić u Beogradu.

Nikola Jelačić je rođen u Trebinju 1998. godine, gdje je završio osnovnu muzičku školu u klasi profesorke Danice Kurtović.

Dalje muzičko obrazovanje nastavio je u Beogradu u srednjoj muzičkoj školi „Josip Slavenski“ u klasama profesora Dalibora Naumovića i Slobodana Milivojevića.

Trenutno je student četvrte godine na Fakultetu muzičke umjetnosti u Beogradu, u klasi profesora Aleksandra Hadži – Đorđevića.

Osvojio je mnogobrojne nagrade od kojih se ističu: prva nagrada i zvanje laureata na republičkom takmičenju 2016, prva nagrada na Naisus festivalu u Nišu 2015. i druga nagrada na Vojvođanskom festivalu u Novom Sadu 2016.

Tokom koncerta publika će imati priliku da uživa u stihovima Jovana Dučića.

Pozivamo sve Hercegovce da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj i podrže mladog, ali nadasve talentovanog umjetnika.





Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: