Studenti obradovali djecu iz udruženja 'Sunce nam je zajedničko' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Studenti obradovali djecu iz udruženja 'Sunce nam je zajedničko'

Izvor: Radio Trebinje | Datum:17.12.2019.

Studenti i profesori Fakulteta za proizvodnju i menadžment u Trebinju juče su posjetili Udruženje roditelja, djece i omladine sa poteškoćama u razvoju "Sunce nam je zajedničko" i darovali im prigodne poklone, povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika.

Asistent na ovom fakultetu Mirjana Jokanović rekla je Srni da je ovo treća godina zaredom da organizuju ovu aktivnost, kojom žele da podstaknu i druge ljude da poučeni njihovim primjerom uljepšaju predstojeće praznike ovim licima.

"Muzika, pjesma i igra je ono što nas dočeka svaki put, te vedra i nasmijana lica naših prijatelja, kao jedan od načina da nam zahvale za darove i pažnju koju smo im pružili tokom vremena provedenog s njima", rekla je Jokanovićeva.

Ona je dodala da ova visokoškolska ustanova pokazuje visok nivo društvene odgovornosti aktivnim učešćem, te organizovanjem brojnih humanitarnih akcija tokom cijele godine.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: