Bileća: Osnovci paketićima obradovali korisnike udruženja 'Vedar osmijeh' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bileća: Osnovci paketićima obradovali korisnike udruženja 'Vedar osmijeh'

Izvor: SRNA | Foto: SRNA | Datum:18.12.2019.

Učenici Osnovne škole "Sveti Sava" iz Bileće uručili su danas 50 paketića Udruženju djece i omladine sa poteškoćama u razvoju "Vedar osmijeh" iz ove opštine, kako bi korisnicima ovog udruženja uljepšali predstojeće novogodišnje i božićne praznike.


Ivana Šarenac, voditelj produženog boravka u ovoj školi, rekla je da su u saradnji sa podmlatkom Crvenog krsta i Savjetom učenika organizovali humanitarnu akciju pod sloganom "Naše malo-nekome mnogo".

"Naši učenici su donosili slatkiše od kojih smo napravili brojne paketiće koje smo danas poklonili Udruženju", rekla je Šarenac i zahvalila svim nastavnicima koji su pružili podršku, ali i učenicima i njihovim roditeljima koji su se odazvali akciji.

Direktor Osnovne škole "Sveti Sava" Ljudmila Milošević rekla je da je ovo jedna od brojnih humanitarnih akcija koju je inicirala škola i zahvalila i Udruženju "Vedar osmijeh" na lijepom gostoprimstvu i zajedničkom druženju.

Predsjednik Udruženja "Vedar osmijeh" u Bileći Milenko Radmilović zahvalio je učenicima i nastavnicima škole, izrazivši nadu da će i u budućnosti ostvariti lijepu saradnju.

Korisnik Udruženja "Vedar osmijeh" Dragan Telebak kaže da mu pokloni znače mnogo i zahvalio učenicima i nastavnicima ove škole na ovom gestu.

Učenica četvrtog razreda Sara Vujović rekla je da su se učenici potrudili da naprave lijepe paketiće kako bi svako od djece iz Udruženja "Vedar osmijeh" bio zadovoljan.

I učenica trećeg razreda Anastasija Medan kaže da je zadovoljna akcijom, kao i to da voli da obraduje nekoga za praznike



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: