Dobro jutro Hercegovino (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dobro jutro Hercegovino (VIDEO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:23.12.2019.

"Ni kiša koja je pljuštala u Nikšiću u subotu nije spriječila hiljade vjernika da dođu u hram Svetog Vasilija Ostroškog, poklone se moštima Svetitelja uz poruku da neće dopustiti da im bilo ko ugrozi, a kamoli otme njihove svetinje. Nažalost, veliki broj vjernika iz Srbije i Republike Srpske nije uspio da stigne na svetovasilijevski sabor, jer su vraćeni sa crnogorske granice. Ipak, sasvim dovoljan broj ih je bio u Nikšiću da Milu Đukanoviću i crnogorskoj vlasti pokažu odlučnost i spremnost da brane pravoslavne svetinje i srpski identitet." Ovo je samo dio izvještaja za Dnevnik 2 RTRS-a koleginice Nataše Miljanović Zubac sa kojom smo ovoga jutra razgovarali o subotnjem saboru u Nikšiću ali i političkim i vjerskim prilikama u susjednoj Crnoj Gori.

Sponzori jutarnjeg programa "Dobro jutro Hercegovino" su:

#DamaFashion, #KnjižaraGlorija, #Dineconamjestaj, #Xexpress, #ŠTAMPARIJAPRINTSHOP, #Klub089, #Bar2000, #Lotex, #TRIAL, #MjenjačniceNebac, #KapitalSoft, #ButikStil, #PekoTrebinje.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: