U Gacku obilježen Međunarodni dan srednjoškolaca | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Gacku obilježen Međunarodni dan srednjoškolaca

Izvor: Herceg TV | Datum:18.11.2015.
Tim povodom lokalni tim ASuBiH-a Gacko u saradnji sa savjetom učenika sproveo je juče niz aktivnosti kao što su kviz opšteg znanja, „photo problem corner“ i panel diskusija u kojoj su pored učenika učešće uzeli i direktor SŠC “Pero Slijepčević”, profesori, pedagog, psiholog i koordinator savjeta učenika.
Dan srednjoškolaca 2

Na velikom odmoru uslijedila je transparentna šetnja ulicama grada pod nazivom „Usudi se (pri) druži se“ i „freeze“ performans.

“Kao potpredsjednik savjeta učenika, koordinator lokalnog tima ASuBiH-a, ali prije svega srednjoškolac, jako sam ponosna na sve aktivnosti koje smo povodom ovoga dana realizovali. Međunarodni dan srednjoškolaca se već dugi niz godina obilježava u SŠC „Pero Slijepčević“, međutim, ove godine aktivnosti su malo izmijenjene. Zadovoljna sam što je naša glavna aktivnost panel diskusija protekla u najboljem redu. Na diskusiji se govorilo o problemima srednjoškolaca u našoj lokalnoj zajednici i potencijalnim rješenjima istih. Ovim projektom još jednom smo pokazali koliko su srednjoškolci vrijedni, koliko je naš rad produktivan i koliko je mišljenje svih srednjoškolaca jednako važno”, istakla je Marina Šuković, koordinator lokalnog tima ASuBiH-a Gacko.

Dan srednjoškolaca 3Aktivnosti srednjoškolaca juče su održane u 54 grada u BiH u kojim postoji lokalna zajednica ASuBiH-a, a sve s ciljem poboljšanja školovanja srednjoškolaca.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: